Carwash

Project carwash is almost finished.

Duinhelm isolandschap

We received the building permit for Duinhelm, Oostende.

A282

Lichtervelde is published in A+ 282 Village

IMG 7128

The rough construction in 'Weegbreestraat' is almost finished.

Screen Shot 2019 08 05 at 17 15 14 width 1500

RAAMWERK contributed on the work of Tony Fretton for the exposition and publication 'Alternative Histories'. Curated by Jantje Engels and Marius Grootveld in collaboration with Drawing Matter and the Architecture Foundation, London.

Beeld sint amands

We received the building permit Sint-Amands, the addition of a garden room and refurbishment of the existing structure.

E9 E299 E5 2122 4797 82 C2 EF759542 A686

The rough construction for 'Hugo Verriest' is finished.

PORTOACADEMY19

RAAMWERK will be workshop leaders in Porto Academy'19

Eernegem

RAAMWERK is laureate for the competition OO1803- Jeugdcentrum Eernegem icw Robuust ao and Atelier Arne Deruyter.

Cover Architect juni18

RAAMWERK is featured as Start-up in De Architect.

In practice 190506 RW DK lr blog

RAAMWERK will participate in a double lecture with Dyvik Kahlen in Brussel on the 6th of May.

Across

RAAMWERK neemt deel aan de ACROSS tentoonstelling, samen met GRUE, LRArchitectes, Bernard Dubois, CENTRAL, Laura Muyldermans, Atelier Vens Vanbelle en MADAM Architectuur. Vanaf 29.11.2018 tot 31.01.2019 in BOZAR.

Meer info

BBA landscape CMYK pos

RAAMWERK is laureate for Belgian Building Award, category 'Rookie of the Year'

Majin Huis

Cancer support house Location: Gent (BE) Year: 2015 - 2019 Team: Gijs De Cock, Freek Dendooven, Helena Sileghem, Maroš Greš icw Van Gelder Tilleman architecten Status: Built Pictures: Stijn Bollaert Text

Majin Huis

Cancer support house Location: Gent (BE) Year: 2015 - 2019 Team: Gijs De Cock, Freek Dendooven, Helena Sileghem, Maroš Greš icw Van Gelder Tilleman architecten Status: Built Pictures: Stijn Bollaert Text
RW ZORG 0508
RW ZORG 0136
RW ZORG 0028
RW ZORG 0249
RW ZORG 0259
RW ZORG 0441
RW ZORG 0444
RW ZORG 0182

The project involves the conversion of two buildings into a support home for single and recovering cancer patients during and after their treatment. A space in the city where people can feel home and find the necessary mental and physical care.

The home is conceived as one communal unit that optimally fits into the urban residential fabric. A historic town house was completely renovated and linked to a new volume. The new volume can be seen as the mirror image of the existing house, a series of interconnected rooms linked to the serving zone. The new building integrates into its environment through use and not through its appearance. The building is a contemporary translation of the traditional manor house.

A set of interconnected rooms provides a gradient of different social interactions between people. On the ground floor there is a yoga room, consultation room, office and communal kitchen. The first and second floors contain the living areas and therapy spaces of the care home. A concierge house is located on the top floor.

https://majinhuis.org/

Model