Carwash

Project carwash is almost finished.

Duinhelm isolandschap

We received the building permit for Duinhelm, Oostende.

A282

Lichtervelde is published in A+ 282 Village

IMG 7128

The rough construction in 'Weegbreestraat' is almost finished.

Screen Shot 2019 08 05 at 17 15 14 width 1500

RAAMWERK contributed on the work of Tony Fretton for the exposition and publication 'Alternative Histories'. Curated by Jantje Engels and Marius Grootveld in collaboration with Drawing Matter and the Architecture Foundation, London.

Beeld sint amands

We received the building permit Sint-Amands, the addition of a garden room and refurbishment of the existing structure.

E9 E299 E5 2122 4797 82 C2 EF759542 A686

The rough construction for 'Hugo Verriest' is finished.

PORTOACADEMY19

RAAMWERK will be workshop leaders in Porto Academy'19

Eernegem

RAAMWERK is laureate for the competition OO1803- Jeugdcentrum Eernegem icw Robuust ao and Atelier Arne Deruyter.

Cover Architect juni18

RAAMWERK is featured as Start-up in De Architect.

In practice 190506 RW DK lr blog

RAAMWERK will participate in a double lecture with Dyvik Kahlen in Brussel on the 6th of May.

Across

RAAMWERK neemt deel aan de ACROSS tentoonstelling, samen met GRUE, LRArchitectes, Bernard Dubois, CENTRAL, Laura Muyldermans, Atelier Vens Vanbelle en MADAM Architectuur. Vanaf 29.11.2018 tot 31.01.2019 in BOZAR.

Meer info

BBA landscape CMYK pos

RAAMWERK is laureate for Belgian Building Award, category 'Rookie of the Year'

Eernegem

Kindergarten Location: Eernegem (BE) Year: 2018 Team: Gijs De Cock, Freek Dendooven, Anna Serio, Robbe Van Rafelghem, Henri Schmid icw Robuust ao en Atelier Arne Deruyter Status: In progress Text

Eernegem

Kindergarten Location: Eernegem (BE) Year: 2018 Team: Gijs De Cock, Freek Dendooven, Anna Serio, Robbe Van Rafelghem, Henri Schmid icw Robuust ao en Atelier Arne Deruyter Status: In progress Text
Image 1

The project includes a kindergarten and spaces for youth activities. The intervention is based on three basic principles: the oversize of the existing warehouse, the addition of a compact new building and the generous steel structure as a buffer towards the green playing area.

The existing warehouse is being renovated and completed with a new, compact volume. Due to the small footprint of the new volume, the green space is maximally preserved. The position of this new addition structures the outdoor space, creating two different outdoor areas, according to the needs of the children.

The warehouse and the new volume are connected by means of a slender steel structure that forms a transition between building and landscape. A generous structure which occurs as a canopy and terrace. But above all the structure is a game element and will work as a decor, balcony, base for lashings... A simple construction that is charged by the imagination of the children and supervisors.

Eernegem isos henri