Carwash

Project carwash is almost finished.

Duinhelm isolandschap

We received the building permit for Duinhelm, Oostende.

A282

Lichtervelde is published in A+ 282 Village

IMG 7128

The rough construction in 'Weegbreestraat' is almost finished.

Screen Shot 2019 08 05 at 17 15 14 width 1500

RAAMWERK contributed on the work of Tony Fretton for the exposition and publication 'Alternative Histories'. Curated by Jantje Engels and Marius Grootveld in collaboration with Drawing Matter and the Architecture Foundation, London.

Beeld sint amands

We received the building permit Sint-Amands, the addition of a garden room and refurbishment of the existing structure.

E9 E299 E5 2122 4797 82 C2 EF759542 A686

The rough construction for 'Hugo Verriest' is finished.

PORTOACADEMY19

RAAMWERK will be workshop leaders in Porto Academy'19

Eernegem

RAAMWERK is laureate for the competition OO1803- Jeugdcentrum Eernegem icw Robuust ao and Atelier Arne Deruyter.

Cover Architect juni18

RAAMWERK is featured as Start-up in De Architect.

In practice 190506 RW DK lr blog

RAAMWERK will participate in a double lecture with Dyvik Kahlen in Brussel on the 6th of May.

Across

RAAMWERK neemt deel aan de ACROSS tentoonstelling, samen met GRUE, LRArchitectes, Bernard Dubois, CENTRAL, Laura Muyldermans, Atelier Vens Vanbelle en MADAM Architectuur. Vanaf 29.11.2018 tot 31.01.2019 in BOZAR.

Meer info

BBA landscape CMYK pos

RAAMWERK is laureate for Belgian Building Award, category 'Rookie of the Year'

Sint-Martens-Latem

Library Location: Sint-Martens-Latem (BE) Year: 2017 Team: Gijs De Cock, Freek Dendooven, Jon D'haenens icw Robuust ao en Atelier Arne Deruyter Status: Competition Text

Sint-Martens-Latem

Library Location: Sint-Martens-Latem (BE) Year: 2017 Team: Gijs De Cock, Freek Dendooven, Jon D'haenens icw Robuust ao en Atelier Arne Deruyter Status: Competition Text
Beeld 3 straatzijde
Beeld 5 bibliotheek
Beeld 1 luifel

The new library is designed as an ensemble of three buildings in a strong relation to its context. A delicate structure is responding to the specific fabric of Sint-Martens-Latem. The new library is subtly twisted corresponding to the street, perpendicular to the existing school building. Because of that, the building gains a very clear public character in the neighborhood. The old library building is located as an "objet trouvé" within the ensemble and houses, among other things, the archive center. A multipurpose space is located farther on the plot and is not visible from the street.

The low volume seeks connection with both the library and the school, it mediates between both users. An inner garden is created between these three volumes as an intimate concentration place, a sheltered reading garden. At the ground floor, a transparent building layer strengthens the permeability and visual relationship between the volumes.

Iso bibliotheek KLEUR copy